Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Det är egentligen ett uttryck jag verkligen, verkligen, verkligen försöker undvika att använda så långt det bara går. Jag tror inte att jag någonsin har sagt det – förrän nu. Jag hörde det första gången för.. tja, fem år sen, kanske!? Nåt sånt. Avskydde det. Men nu…. nu är jag tamejfan helt jävla fucking slut som artist.

Efter helgens vedermödor med att bygga nytt här och flytta över den gamla bloggens innehåll hit, är jag helt slut. Det har tagit mig all vaken tid jag inte varit ute med Ella, suttit på dass eller stått framför spisen. Typ. Ja, ok, jag har tittat på ett par avsnitt av en tv-serie, men inte mer.

Igår satt jag och installerade lite diverse nya plugin för diverse funktionalitet – till exempel kan man nu betygsätta inläggen med stjärnor – dem har ni högst upp till vänster.

Jag har också stoppat in några plugin i layout-syfte – men det är för mitt eget höga nöjes skull och troligen inget ni kommer att märka av, annat än om jag gör några drastiska grejer i layouten för inläggen. 🙂

Håller också på att fluppa runt med det här angående registrering/inloggning för att läsa somligt material. Har ett plugin som jag håller på att anpassa, och förhoppningsvis blir det klart inom några dagar. Jag tänker inte überstressa, men vill gärna ha det klart inom hyfsat snar framtid så jag slipper ha det hängande över mig.

Vet ni – jag måste faktiskt erkänna att jag är sådär löjligt jävla asnöjd med den här bloggen just nu. Jag tycker att den är skitsnygg, jag är jätteglad att jag (även om omständigheterna var mindre underhållande) äntligen fick arslet ur och flyttade allt till egen domän, och jag gillar funktionaliteten jag börjar få till – både för mig som administratör, men också för er som läsare.

Ibland känns det ok att få vara sådär asnöjd med sig själv. Jag tar mig i alla fall friheten att vara det. Jag hoppas att ni också gillar det jag åstadkommer med bloggen. Glöm inte att sharing is caring – dela med er om ni gillar det ni läser, och kom ihåg att man jättegärna får kommentera och betygsätta – så mycket man orkar.  😀

Make me happy, peeps! <3 Love ya’ll!

Arkiv
Translate