Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Fi fan, vad tröttsamt. Jag upptäckte i fredags förmiddag att nån gett sig på att hacka alla mina sajter förutom podcasten. VARENDA jävla sajt. Och jag har haft ett ganska stort gäng som ligger och skräpar. De flesta av dem har jag inte använt särskilt, men i alla fall.

Vilket innebär att jag har ägnat helgen åt att försöka fixa till det här. Efter långt telefonsamtal med supporten på mitt webhotell bestämde jag mig för att ta bort allt förutom den här bloggen och podcasten. Det mesta använde jag inte, och eye-c.se samt exhibit.nu kan jag rätt snabbt bygga ihop igen. Men jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom i över tre år och vill inte bli av med det. Supporten gjorde en återställning av sajten, och jag började göra i ordning för att flytta över allt innehåll hit – en helt ny domän ägnat åt mitt bloggande!

Jag är inte klar än. Det strular med att få bilderna att följa med från den gamla till hit. Fruktansvärt irriterande. Dessutom måste jag fundera över hur jag ska göra med det här med registrerade användare – det var förmodligen den vägen whoever fick för sig att ge sig på just mig tog sig in. På grund av detta känner jag mig inte jättetänd på att ha helt öppen registrering. Men jag lovar att återkomma om saken, för jag vill fortfarande kunna skriva om somligt utan att det står öppet för hela världen.

Fjäril i glittrande svartMen. Som sagt var. Jag börjar så sakteliga bli klar. Jag är nöjd med domännamnet. Jag gillar nya utseendet. Jag älskar att jag trots allt fått med mig alla gamla inlägg – tänk om det försvunnit!!! Jag hade nog tamejfan dött på riktigt då. Men nu finns det här, om än i något rufsigt skick. Jag kan leva med det. Ni andra får helt enkelt leva med att det ser lite småskumt ut i äldre inlägg tills vidare. =)

Glöm inte att uppdatera eventuella bokmärken nu, gott folk. Det är här allting kommer att hända hädanefter. Den gamla bloggen kommer att ligga kvar tills jag fått över allt jag vill ha hit, därefter kommer jag att peka den adressen hit.

Frågor på det? =)

Puss och kram på er – och välkommen hit!

Arkiv
Translate