Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag har dragits med psykisk ohälsa i hela mitt liv. Den kan nog sägas vara både medfödd och tillfogad. Jag har, som många andra bipolära, dragits med ett enormt självförakt och andra elakartade, ondsinta känslor riktade mot mig själv. Förmodligen, inser jag nu när jag skriver det, också ganska dålig självinsikt, eftersom sannolikheten att en person egentligen är så dålig och värdelös som jag ofta vill tro att jag är, inte är särskilt stor.

Bortsett från ovanstående är detta väldigt kortfattat jag:

Sonya Malinka Persson (kallas Malinka), 40+ år gammal, bosatt i Västerås och bor tillsammans med min enda kvarvarande katt,  samt förhoppningsvis snart en ny hund. Har jobbat som fotograf, informatör och liknande, är konstvetare (saknas 30p till fil kand), gillar tv-serier, fotografi, sömnad (syr alla mina kläder själv), mina djur, BDSM, filosofi – och väldigt mycket mer.

Självporträtt 2019Sonya Malinka Persson, 2019

 

Arkiv
Translate