Välkommen
Det här är min blogg om livet med bipolär sjukdom, typ II. Här delar jag med mig av det mesta, både bra och dåligt.

Trevlig läsning! =)

/Malinka P.
Translate

Arkiv
Bloggstatistik
  • 13 880 besök
Bli månadsgivare

Jag har dragits med psykisk ohälsa i hela mitt liv. Den kan nog sägas vara både medfödd och tillfogad. Jag har, som många andra bipolära, dragits med ett enormt självförakt och andra elakartade, ondsinta känslor riktade mot mig själv. Förmodligen, inser jag nu när jag skriver det, också ganska dålig självinsikt, eftersom sannolikheten att en person egentligen är så dålig och värdelös som jag ofta vill tro att jag är, inte är särskilt stor.

Bortsett från ovanstående är detta väldigt kortfattat jag:

Sonya Malinka Persson (kallas Malinka), 41 år gammal, bosatt i Västerås och bor tillsammans med två katter och en galen hund. Har jobbat som fotograf, informatör och liknande, är konstvetare (saknas 30p till fil kand), gillar tv-serier, fotografi, sömnad (syr alla mina kläder själv), mina djur, BDSM, filosofi – och väldigt mycket mer.

Stöd mig via Swish
Som sjukpensionär på lägsta ersättningsnivån blir man snabbt fattig. Gör en punktinsats och stöd mig via Swish för att underlätta min vardag. Swisha ditt bidrag till 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare).

Dela mina inlägg
Om du tycker att det jag skriver om, fotograferar eller pratar om, är viktigt på något sätt är ett av de bästa sätt du kan hjälpa mig på - att dela. Dela på Facebook, dela på Twitter, LinkedIn, Google - på alla sociala medier där du finns.

Stort tack på förhand! <3

@ Society6Society6

Nu kan du köpa ascoola prylar med mina fotografier som tryck. Jag pratar skal till Iphone, duschdraperier, badmattor, resemuggar och mycket, mycket mer.

Klicka på bilden ovan så kommer du raka vägen till min butik på Society6. Kolla in emellanåt - det kommer fler bilder allt eftersom! =)