Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

För få timmars sömn under flera nätter kan göra skumma saker med en. Natten till idag tänkte jag sitta runt ett dygn för att vända tillbaka dygnet. Det sket sig, för jag var så trött framåt fem eller så i morse, så jag gick och lade mig. Nackdelen är att jag ligger efter med lite saker inför min lillebrors bröllop på fredag (skum dag, jag vet), och nu när klockan är halv tre och jag redan varit trött ett par gånger idag, så tänker jag att näeh, nu jävlar!

Nu blir det en uppesittarnatt, och jag känner mig lite smått speedad. Än så länge är det tankarna som är mer speedade än nåt annat, men de börjar rulla på i högre fart än vanligt. Och ja, jag har tagit min medicin idag (förutom kvällsdosen, som jag precis ska stoppa i mig). Men min plan just för ögonblicket att innan jag går och sover, oavsett när det blir, så ska det som inte är klart, vara färdigt.

Håll tummarna för att jag lyckas! =)

Arkiv
Translate