Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag ska åka till Uppsala idag och gå på fest. Såna fester som jag gillar. Jag har sett fram emot det väldigt länge. Dock har jag – såklart – haft svårt att få arslet ur och bestämma vad jag ska ha på mig. Igår, ungefär vid midnatt eller så, började jag klippa tyg. Tack och lov var det enkla saker jag skulle sy, så det gick fort. Jag var klar framåt fyra eller så. Kom i säng vid halv fem eller så.

Det var inte riktigt tänkt så. Men nu blev det så. Trötthet kan bli ett bekymmer, men just nu sitter jag och lyssnar på musik på hög volym. Och då menar jag riktigt hög. Och det lustiga med att göra en sån grej, är att det är ett ganska effektivt sätt att pumpa upp energinivåerna, bli lite glad och galen, och ha kul. Man behöver ingen alkohol, man kan bli hög på att bara vara sig själv och lyssna på riktigt jävla bra musik. =)

Jag skulle behöva sova nån timme eller så, men det hinner jag inte nu. Kanske kan sova lite i bilen på väg dit. Vi får se. Jag ska iaf rensa avloppet under badkaret, ta en dusch, äta och packa samt ta ut Ella innan min skjuts plockar upp mig runt sju-ish eller så.

Ska ta och sätta fart. Ville bara skriva en kortis först! =)

Arkiv
Translate