Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Har just tillbringat ett dygn vaken oavbrutet. Igår fick jag inte många knop gjorda, men desto fler under natten och förmiddagen. Det är nämligen såhär att jag har blivit tillfrågad om jag vill vara med och ställa ut på Erotik i trädgården; en konstutställning med ett antal deltagande konstnärer, i Stockholm. Utställningen visas i trädgården hemma hos Skandinaviens största samlare av sexhistoriska föremål, och uppmärksammas av både tidningar, TV och radio, vad jag förstått. Jag vore väl rätt korkad om jag sade nej? 🙂

Så. Jag har ägnat natten åt att testfotografera litegrand i ett av de spår jag ska ha med i utställningen. Det har inte blivit jättemycket ännu, men jag ska snart ta med mig min hund och parkera vid ett bord med bänkar, ett par hus bort. Där ska hon få leta sin mat, medan jag ägnar mig åt fotograferande ett tag.

Sen har jag, för att hålla mig vaken på morgonkvisten, också putsat fönster i två rum. Nu har jag nyputsade fönster i sov- och vardagsrum, och det är bara köket kvar. Köket är också det krångligaste, där man måste hålla på och klättra och ha sig. Men det får lov att bli klart idag, för det ska tydligen aprilsnöa i morrn. =/

Och så tänker jag lite på att om jag flyttar sen, till Uppsala, så kanske jag har turen att ha boendestöd by then, som kan hjälpa mig att flyttstäda. =)

Arkiv
Translate