Om sömn och blodprover.

Jaha. Så det är antingen åt ena eller andra hållet när det gäller sömnen. Jag har noterat en tendens att sova extremt hårt, även om jag inte tar en sömntablett. Jag tog en natten till igår, och sov jättelänge. Tog ingen natten till idag, men sov jättelänge i alla fall. Klockan är cirka 12.12, och jag vaknade för ungefär 20 minuter sen. Vaknade till ett par gånger när jag fick sms och telefonen ringde vid femtiden i morse, och vid nåt senare tillfälle.. men annars har jag sovit som en stock – rakt igenom väckarklockan.

Fruktansvärt irriterande, om än något bättre än att inte sova alls, som det var förut. Jag tar mig i säng lite för sent, vilket inte är så bra, men jag sover i alla fall (=framsteg).

Utöver det, fick jag äntligen brev från min läkare angående blodprovet jag tog förra veckan. Tydligen så ligger serumkoncentrationen av Ergenylen väldigt lågt med tanke på dosen jag äter, plus att jag har något förhöjda leverprovet, samt förhöjda vita blodkroppar. Jag har inte den blekaste aning om vad det innebär, så det är väl tur att jag har fått en telefontid om ungefär två veckor. Tills dess fortsätter jag väl att äta Ergenylen…

Nu ska jag försöka vakna till och ta mig ut med min hund som nyss kräktes gul galla på hallgolvet. Hon är dock praktisk, eftersom hon städar upp efter sig – vilket jag undviker att titta på, eftersom det är så jävla äckligt ^^

 

Categories: