Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Den här veckan har varit lite upp och ner, vad med början på arbetsträning och så vidare. Jag har inte sovit särskilt bra, och dessutom haft spänningshuvudvärk sen i tisdags. Den ligger där och smyger hela tiden, och så ibland slår den till – hårt. Jag är überstel i nacken och axlarna, och inte ens tigerbalsam förmår mjuka upp dem tillräckligt för att jag ska kunna slappna av litegrand.

Det jag vill komma fram till är att jag är trött. Jag har suttit och slumrat typ hela dagen. Och nu är jag hungrig, men kommer mig inte för att göra nåt att äta. Dumdrygt. Destruktivt beteende. Dessutom hade jag en väldigt snabb liten (nästan söt) dal alldeles nyss. Jag ville så gärna prata med en person, men hen är inte tillgänglig på hela kvällen. Tänk att så små saker kan göra att man blir låg.

Fast vet ni, nu är jag faktiskt hungrig. Jag köpte mjölk och äppelmos igår för att jag tänkte äta pannkaka idag. Kanske att jag ska försöka göra det också. Om jag inte ska ta mig ut med hunden medan det är uppehåll (det har regnat hela dagen, i princip) och blå himmel. Men jag är hungrig. Hunden får vänta..

Arkiv
Translate