Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag är fortfarande inne i det här med äckliga grannkärringar och hela den såpoperan. Fick svar från min hyresvärd idag, på mailet jag skickade i helgen. Inte så som jag hade velat – kontentan av det hela, såsom jag tolkar det, är att jag får skylla mig själv om jag spelar musik dagtid.

Jag blir jävligt irriterad och tänker nog inte släppa det här. Det absolut minsta jag vill ha, är ett erkännande av att det är ett problem och att det inte är ok att trakassera folk på det sätt som jag anser att jag blir. Sen vill jag också att de hjälper mig att hitta en lägenhet någon annanstans, eftersom det är otroligt drygt att bo här – på en hel rad olika vis.

Jag är trött nu. Den här värmen tar kål på mig – jag har aldrig trivts särdeles med värme, och när den blir så extrem som den är nu… jag upphör att fungera. Att hantera såna här saker då blir ju extra spännande. Jag fick för övrigt skäll av en av mina bästa kompisar idag, som tycker att jag är jättetöntig som driver på med det här, och att jag måste tänka på hur det jag skriver uppfattas och så vidare. Och visst – det finns nog en poäng i det. Tyvärr känner jag mig inte särskilt superrationell.

Men jag ska nog ta och försöka sova nu, faktiskt. Med mitt nya täcke, som jag gillar efter några nätters sovande med det.

Så. Jag återkommer med skvaller från hyresvärdstrasslet.

Sov gott så länge 🙂

Arkiv
Translate