Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Den här tatueringen kunde jag göra tack vare att en väldigt gammal vän till mig gifte sig i somras. Detta är betalningen för den bröllopsfotografering jag gjorde åt honom och hans numera fru (och mor till hans nyfödde son). Bilden har en historia bakom sig som jag tycker mycket om. Dels är det en tribute till brudparet, dels en tribute till mina föräldrar som också gifte sig i år, dels bor kranierna hemma hos mig (Edward i hög hatt som egentligen är en hon, Ebba med pärlor och döda rosor till vänster, som egentligen är en han – transsexuellt ovanpå det andra), dels är det jag som fotograferat dem och gjort designen.

Tatuerare är Viktor Lopez på Magic Lines Tattoo i Västerås.

Ber om ursäkt för bildkvaliteten – även om min mobilkamera är bättre än på förra mobilen, är den ändå en mobilkamera och ingen superhöjdare. Live with it, or don´t. 🙂

NybloggatPå väg mot ny tatuering!

Jag, precis på väg hemifrån mot min tatueringsdate! <3

 

Work in progress, del I

Work in progress, del I

 

Work in progress, del II

Work in progress, del II

 

Färdig tatuering - röd, öm och svullen - ser inte klok ut just nu, men kommer att bli såååå snygg! <3

Den färdiga tatueringen – öm, röd, svullen, men kommer
att bli sååååå jävla snygg när den läkt ordentligt! <3

Arkiv
Translate