Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Blowing in the Wind
h.koppdelaney / Foter / CC BY-ND

Mailade in en fråga via Mina vårdkontakter till sköterska på Affektiva idag eftersom jag sov för länge för att ringa.

Frågade angående medicinering, eftersom jag efter nästan tre veckor på dubbel dos av Voxra, inte alls märker någon förbättring i min utdragna, supersega depression som vägrar ge med sig. Eftersom jag nu har ett sockerberoende i grunden så gör det ingen större skillnad att må dåligt och äta för mycket socker, eller att må hyfsat bra och äta för mycket sötsaker.

Så lättnaden när man får svar från sköterskan att hon pratat med ens läkare och han godkänner att jag fortsätter med 300mg Voxra och dessutom lägger till 75mg Venlafaxin går inte att beskriva i ord. Jag har sedan dag ett med Venlafaxin svarat sådär löjligt fort och bra på den, så jag hoppas att jag kan må bättre om några dagar. För såsom jag mår nu… fi fan.

Men jag känner mig så lättad att tårarna lurar i ögonvrårna.

Arkiv
Translate