selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Jag skulle ha ringt Affektiva igår för att berätta hur det gått med mina svullna fötter, men jag sov. När alla åkt hem i söndags blev jag vaken och kom inte i säng förrän halv sju på morgonen, tror jag. Således var jag väldigt trött på dagen igår, och somnade på soffan vid halv elva eller så, och vaknade vid halv fyra. Gick ut med hunden, och lade mig sen.

Men idag har jag ringt Affektiva och pratat med en trevlig sköterska. Hon skulle ta upp mina svullna fötter med min läkare, liksom min sömnstörning som uppstått (eller förvärrats, ska jag väl säga). Dessutom frågade jag om det här med patientutbildning och anhörigutbildning. Jag har inte berättat för mina föräldrar än, men jag ska nog göra det idag (de kommer hit på födelsedagsfika eftersom jag fyllde i söndags), och då kan det ju vara bra att ha något att säga om just anhörigutbildning.

Ska ta och gå ut med hunden så att jag kan ägna mig åt att städa undan lite innan mina föräldrar kommer 🙂 jag känner mig hyfsat utvilad efter rätt många timmars sömn, faktiskt, så det här blir nog bra.

Puss så länge!