Inför 2023

När man går hemma med sjukersättning kan det ju kännas lite överkurs och snudd på onödigt att ha en rejäl kalender. Men jag gillar att ha det. Även om jag kanske inte har jättemycket planerat, så är det ändå himla trevligt att kunna se vilken dag som är vilket datum, och att kunna skriva in de – om än få, planer jag faktiskt har.Min personliga kalender för 2023!

Framsidan på min personliga kalender för 2023.
Ber om ursäkt för den urcrappiga mobilkamera-kvaliteten på bilden.

För någon dryg vecka sen satt jag och letade efter kalendrar för 2023, eftersom de borde börja dyka upp vid det här laget. De har börjat dyka upp och förmodligen för att jag letade efter kalendrar, dök de också upp i mitt Facebookflöde.

Personliga kalendrar, alltså.

Jag har aldrig haft en personlig kalender förut. Efter en hel del velande – de kostar rätt mycket mer än en vanlig kalender från Adlibris, så hade jag vips gjort i ordning och beställt en. 😮

Jag beställde min kalender just på personligalmanacka.se. Hittade något alternativ som var snyggare inuti, men inte hade lika många roliga tillval. I min almanacka/kalender/vad-man-nu-vill-kalla-det har jag utöver det vanliga, även valt till ett “Veckans mål”, “Månadens mål”, “30 dagars utmaning” och lite annat smått och gott. Det är så sjukt jävla roligt att jag nästan går av på mitten. Fi faan, vad roligt jag ska ha med min kalender. ♥

Nog för att jag ibland, vissa dagar, kan tycka att jag har hyfsat struktur åtminstone inne i skallen, så är jag dock ett kontrollfreak och gillar tydlighet. Jag fick hem min kalender idag och ser redan nu, innan jag ens börjat använda den, att jag kommer att kunna få en enorm översikt. Plus att jag kommer att kunna göra hela 12 stycken 30-dagarsutmaningar nästa år. För att inte tala om sätta mål för varje månad – och vecka. PLUS allt annat roligt jag har lagt till.

Sen gillar ju jag sådär lite överdrivet mycket att ha möjligheten att göra min egen fram- och baksida. Den möjligheten finns, och tittar ni på bilderna där ovanför så ser ni hur fram- och baksidan på just min kalender ser ut. Det är väldigt mycket jag, fast väldigt gulligt för att vara jag. 😀

Min personliga kalender för 2023!

Det är sällan jag ser fram emot nyår, för väl där så börjar nedräkningen till sommaren och den fasar jag inför varje år. Men den här gången längtar jag efter att kunna påbörja min nya kalender. Det kommer att bli såååå bra, och som det känns just nu kommer jag att göra såna här i många år framöver. 😀