Välkommen
Det här är min blogg om livet med bipolär sjukdom, typ II. Här delar jag med mig av det mesta, både bra och dåligt.

Trevlig läsning! =)

/Malinka P.
Translate

Arkiv
Bloggstatistik
  • 13 880 besök
Bli månadsgivare

Jag älskar det jag gör. Jag bloggar, både i skrift och fotografi, om saker som är viktiga för mig och där jag tror att jag kan göra skillnad. Nu har jag också startat upp en podcast som är ett annat sätt att uttrycka sig genom än en blogg. Det finns så många saker jag vill göra på olika vis, och alla är de bra.

På olika vis, men bra.

För att kunna göra det jag vill till det yttersta av min förmåga behöver jag dock hjälp.

Min ekonomiska situation är bland det sämsta möjliga. Jag lever på lägsta ersättningsnivån av sjukersättningen, och har levt på än mindre pengar än så i ungefär tio år.

Med en femtiolapp i månaden eller mer kan du bidra till att jag dels kan skaffa mig en del verktyg jag behöver för att kunna utveckla och utvidga det jag gör, dels att jag kan leva lite bättre. I utbyte får du tillgång till förhandstittar på sådant jag gör, fungera som feedback och bollplank när jag kommer med nya (fantastiska!) idéer och så vidare.

Verktyget jag använder för detta heter Patreon.com, och det fungerar just så att du kan bli månadsgivare åt i det här fallet mig. Gå gärna in och läs om hur det fungerar innan du bestämmer dig. Det är ett praktiskt, billigt och behändigt sätt att stötta enskilda kulturskapare – och för vilket vi alla är oerhört glada. 🙂

Om du inte vill, kan, har råd eller liknande, att stötta mig kontinuerligt, finns också alternativen att köpa mina bilder. Just nu har jag ett antal fotografier (och fler ska det bli) uppe på Society6, där du kan köpa exempelvis duschdraperier, termomuggar, t-shirts, Iphone-skal med mera. Hur coolt som helst – ta en titt och handla gärna!

Min situation är allt som oftast ganska akut. Därför blir jag också glad för spontana donationer som dimper ner på mitt Swish-konto. Tycker du att det jag gör är värt en donation skickas den med fördel till Swishnummer 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare). Jag, mina katter och min hund blir oerhört glada för din support. 🙂

Om du inte vill/kan göra något av ovanstående, men ändå vill bidra – dela mina bloggar och min podcast så mycket du kan. Du ska ha stort tack för hjälpen! ♥

 

Stöd mig via Swish
Som sjukpensionär på lägsta ersättningsnivån blir man snabbt fattig. Gör en punktinsats och stöd mig via Swish för att underlätta min vardag. Swisha ditt bidrag till 0700 10 25 78 (jag vill inte bli uppringd av telefonförsäljare).

Dela mina inlägg
Om du tycker att det jag skriver om, fotograferar eller pratar om, är viktigt på något sätt är ett av de bästa sätt du kan hjälpa mig på - att dela. Dela på Facebook, dela på Twitter, LinkedIn, Google - på alla sociala medier där du finns.

Stort tack på förhand! <3

@ Society6Society6

Nu kan du köpa ascoola prylar med mina fotografier som tryck. Jag pratar skal till Iphone, duschdraperier, badmattor, resemuggar och mycket, mycket mer.

Klicka på bilden ovan så kommer du raka vägen till min butik på Society6. Kolla in emellanåt - det kommer fler bilder allt eftersom! =)