selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Den här dagen har jag väntat på – länge. Faktiskt ända sedan jag började skriva på boken. I början var jag inte ens säker på att jag skulle bli färdig, eller om det ens skulle bli en bok. Av det skälet enbart måste jag erkänna att jag är djupt imponerad av mig själv.

De senaste två veckorna eller så har mina sömnrutiner varit helt galna. Jag tror att jag har varit aningens stressad över det här – jag är fortfarande aningens stressad över det här. Dessutom tror jag att det har åtminstone delvis med klimakteriet att göra. Tabletterna jag äter för mina besvär hjälper inte alltid hela vägen ut, och vissa dagar har jag extremt svårt att somna, just.

Men kan ni fatta. Jag har skrivit en bok. Jag har skrivit en bok som inte är som andra böcker. Min helt egen historia. Jag har vågat kräva utrymmet att få berätta min historia på ett sätt som är väldigt mycket jag. Jag hoppas visserligen att många människor köper min bok, men tuffast av allt är nog ändå att jag vågat.

Jag tänker ju släppa boken på engelska också. Översättningen kommer att finnas tillgänglig för försäljning på min nystartade domän thebookshop.se. Eftersom jag kommit fram till att jag vill skriva fler böcker kommer jag att publicera de flesta av dem där, skrivna direkt på engelska. Jag har redan två hyfsat aktiva bokidéer som troligen kommer att bli av, i ännu okänd ordning.

Men för att hålla mig till dagens boksläpp; om du vill vara med precis när jag klickar “publicera” kan du se mig livesända på Facebook klockan 20.00. Jag har inget manus, så det blir som det blir. 😀 Förhoppningsvis har vi trevligt tillsammans. Håll tummarna för att allt funkar som det ska, för jag måste erkänna att jag är jävligt nervös.