Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Den här dagen har jag väntat på – länge. Faktiskt ända sedan jag började skriva på boken. I början var jag inte ens säker på att jag skulle bli färdig, eller om det ens skulle bli en bok. Av det skälet enbart måste jag erkänna att jag är djupt imponerad av mig själv.

De senaste två veckorna eller så har mina sömnrutiner varit helt galna. Jag tror att jag har varit aningens stressad över det här – jag är fortfarande aningens stressad över det här. Dessutom tror jag att det har åtminstone delvis med klimakteriet att göra. Tabletterna jag äter för mina besvär hjälper inte alltid hela vägen ut, och vissa dagar har jag extremt svårt att somna, just.

Men kan ni fatta. Jag har skrivit en bok. Jag har skrivit en bok som inte är som andra böcker. Min helt egen historia. Jag har vågat kräva utrymmet att få berätta min historia på ett sätt som är väldigt mycket jag. Jag hoppas visserligen att många människor köper min bok, men tuffast av allt är nog ändå att jag vågat.

Jag tänker ju släppa boken på engelska också. Översättningen kommer att finnas tillgänglig för försäljning på min nystartade domän thebookshop.se. Eftersom jag kommit fram till att jag vill skriva fler böcker kommer jag att publicera de flesta av dem där, skrivna direkt på engelska. Jag har redan två hyfsat aktiva bokidéer som troligen kommer att bli av, i ännu okänd ordning.

Men för att hålla mig till dagens boksläpp; om du vill vara med precis när jag klickar “publicera” kan du se mig livesända på Facebook klockan 20.00. Jag har inget manus, så det blir som det blir. 😀 Förhoppningsvis har vi trevligt tillsammans. Håll tummarna för att allt funkar som det ska, för jag måste erkänna att jag är jävligt nervös.

 

Arkiv
Translate