Senaste tidens sömnproblem

Jag är trött. De senaste tio dagarna eller så, har jag vänt på dygnet tre eller fyra gånger. Jag har tappat räkningen. Det är tamejfan helt jävla sjukt. Jag fattar inte att det ska vara så in i helvete svårt att styra upp just sömnen på ett vettigt sätt. Att hålla på såhär tär enormt, både på kroppen och skallen.

Särskilt drygt blir det när man (hehum, jag) såhär dagen innan boksläppet inser att jag inte alls har fått till funktionaliteten som jag trodde att jag gjort. Ja, allt ser snyggt ut, men det där som händer när man klickar på köp, den faktiska nedladdningen och så vidare. Och här sitter jag och är asgroggy och ska försöka fixa det.

Jag hyser inga tvivel om att jag fixar det. Förr eller senare får jag till det. Det är bara oerhört frustrerande. Framför allt eftersom jag, troligen på grund av tröttheten (trots att jag sov typ tretton timmar natten till idag, efter senaste vändningen), också blir väldigt lättpåverkad. Därför är det kanske inte alltid det smartaste att sätta sig och titta på ett avsnitt av Animal Cops, där djur efter djur plockas från sina ägare för att de är i så otroligt dåligt skick (djuren, alltså).

Jag ska faktiskt ta mig friheten att hålla mig kort idag. Ville mest bara konstatera i skrift att jag är trött, att jag inte alltid är världsbäst (fast ofta! 😉 )  och att jag kommer att få färdigt allt inför boksläppet i morgon.

Ja, jag vill såklart påminna om det. I morgon klockan 20.00 kommer jag att livesända boksläppet på Facebook. Är du nyfiken, kom och häng med mig då. 🙂 Jag känner mig lite smånervös, faktiskt. Tänk om ingen gillar min bok. Tänk om ingen köper den! Tänk om, tänk om, i all oändlighet.

Men – nu ska jag diska efter maten, göra mig dagens tredje kanna te, och sen ska jag sätta mig och utmana WordPress och de tillägg jag tänkt använda för att sälja min bok. Wish me luck – I’m going to win!

 

Insamling

På grund av omständigheterna omkring de myndigheter som ständigt lägger sig i mitt liv har jag förlorat möjligheten att själv lägga undan pengar i sparandet till min hund.

 

Därför är jag helt beroende av stöd och bidrag.

 

Via länken nedan kan du lämna ett bidrag i valfri storlek, som kommer att hjälpa mig på vägen till en ny hund.

 

Stort tack på förhand.

 

Bidra till insamlingen – klicka här.

Sociala medier
Köp min bok!
Nyhetsbrev
Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet