Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jaget som inte var mitt. Boken jag har berättat om till och från ganska länge (ett år!?) är färdig och redo att släppas. Den 15 augusti släpper jag den som e-bok här på bipolarblog.se. För den som är intresserad och vill vara med precis vid släppet kommer jag att göra en live på Facebook som du kan vara med på.

Jaget som inte var mitt | framsida

Eftersom ni har varit med mig hela vägen förtjänar ni att få reda på när boken släpps och hur jag tänker göra det, så ni har möjlighet att hänga med mig då. Jag har världens bästa utrustning att live-a med (notera ironin) – min mobil. Yay. Men man tager vad man haver, har jag hört, och eftersom jag inte har något bättre… 😀

Jag har skrivit det tidigare, och jag skriver det igen. Den här boken är inte vad ni förväntar er. Det är en blandning mellan konstbok och beskrivningar av olika upplevelser jag haft genom mitt liv som påverkat min kamp för att skapa och bibehålla min känsla av JAG.

Boken är klart läsvärd, även om den inte tillhör raden av böcker som kan upplevas som “roliga”. Den kan nog snarare ses som rätt tung – i alla fall gör jag och en av mina yngre systrar det. Men då var vi å andra sidan där, båda två.

Jag måste säga att även om arbetet med den här boken stundvis har varit oerhört tungt, så har det också varit väldigt givande. Jag är inte säker på att jag helt kommer att kunna lägga allting bakom mig, men jag är i alla fall ett steg på väg. Om inte annat kommer jag att kunna släppa själva boken, och det känns skönt.

För den som undrar kommer boken att ha ett introduktionspris. 59 kronor går den på från och med den 15 augusti till och med den 31 augusti. Därefter kommer den att kosta 79 kronor. Det finns inga garantier för att jag inte höjer priset på den så småningom, så om jag var ni skulle jag köpa den så snart jag kan. 🙂

Annat som kan vara bra att veta är att formatet på boken är .pdf. Det innebär att du behöver ha Adobe Acrobat Reader för att kunna läsa den. Om du inte redan har det installerat och klart, kan du hämta hem det här. Det är en gratis programvara som är väldigt bra att ha, även till annat än min bok. 🙂

På det stora hela måste jag faktiskt klappa mig själv lite extra på axeln. Att skriva en bok av det här slaget är då rakt ingen dans på rosor. Att dessutom göra den färdigt månaden efter att ha förlorat min hund känns – well, där orkar jag inte ens ge mig in på hur det känns. Nödvändigt var det, i alla fall.

Däremot vet jag inte riktigt hur stora förhoppningar eller förväntningar jag ska ha på försäljningen av den här boken. Jag har ju valt att publicera den helt på egen hand, eftersom jag vill ha alla intäkter helt själv. Ja, jag är girig. Men jag kan väl säga såhär; om jag på något vis lyckas sälja hundra böcker skulle jag känna mig extremt jävla asnöjd. Ju fler, desto bättre, såklart, men allt över typ tjugo (till närmast sörjande, ungefär) känns som en klar vinst.

#JSIVM

 

Arkiv
Translate