Yay – det funkar!

Ja, i alla fall till större delen. En kompis var här idag och hjälpte mig få igång datorn igen. Det jag trodde var en helt död dator som aldrig skulle leva upp igen (typ min värsta mardröm) visade sig vara något betydligt mer lätthanterligt. I alla fall om man vet vad man gör, vilket jag inte gör. Men min kompis gör.

Så nu funkar datorn igen, med undantag från ljudet som vi (hehum, min kompis) inte lyckades få igång. Ingen av oss begriper vad tusan det är som är fel. Men han ska klura lite, så tittar vi vidare en annan dag. Men ljudet är – trots att jag gärna vill ha musik på, och gärna vill kunna se tv-serier och annat, faktiskt inte det viktigaste. Musik kan jag lyssna på via mobilen, och tv-serierna kan jag se på annat sätt.

Men jag har en dator som är snabb och pigg! Fy fan, det är så sexigt så det nästan är orgasmvarning på det hela. Seriöst, alltså. För tillfället har jag tre program öppna, vilket med nöd och näppe skulle ha funkat på min gamla dator. Nu märks det inte ens. Så sjukt jävla coolt.

Som ni ser har jag bytt utseende på bloggen. Jag stod inte ut med den röda, även om det är snyggt. Så nu är vi back to basics igen, med tyngdpunkten på enkelt och stilrent i svartvitt. Ja, lite rosalila också, men det märks knappt. Och jag är jättenöjd.

Så nu gläder jag mig verkligen åt att få ordning på alla mina nya projekt. De är ett gäng, och som vanligt precis när jag är igång med ett eller flera projekt har jag lite svårt att bestämma mig för vart jag ska börja – men jag tänker att det löser sig. Som vanligt. 🙂

Yay! ♥