selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Jag har aldrig i hela mitt liv skrivit en bucket list. Inte som jag kan komma ihåg, i alla fall. Nu är jag ju mina modiga 43 år, så jag kom fram till att det verkligen är dags att göra det. Min bucket list skiljer sig säkerligen från många andras, eftersom min utgångspunkt ligger betydligt lägre än de flestas – men det skiter jag i. Det som följer nedan är sådant jag vill åstadkomma inom de närmaste fem åren.

Låt oss hoppas att det också blir så.

Malinkas Bucket List

  • Bo på mindre gård på landet
  • Bo med både hundar och katter
  • Driva egen verksamhet på deltid
  • Ha pygmégetter
  • Ha kärleksfulla och hälsosamma relationer
  • Ha en bra och stadig ekonomi

Sug på den, ni, med lite socker på!