Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Mitt i all stress över bilen, pengar och så vidare, dök det upp något att bli riktigt jävla glad för. Jag har en kompis – och vilken kompis sedan.. Jag har en kompis som fick för sig att hen ville köpa böcker åt mig. Även om jag inte läser på samma sätt som förr, men mitt habegär och ägandebegär av böcker har återuppstått på senaste.

Och idag fick jag en avi från Postnord om att det fanns ett paket att hämta. Jag hade skickat en lista (urval!) på böcker jag vill ha, men hade inte en aning om vad som köpts. Paketet var större än jag hade förväntat mig. Och tyngre.

Väl hemma blev kartongen en jättefin present till småflickorna (katterna), medan innehållet gjorde deras matte hur glad som helst. Tänk att åsynen av böcker kan göra att det verkligen kvillrar i magen och man blir alldeles pipig av lycka.

Jag är fortfarande stressad över bilen och ekonomin. Dessutom fick jag mens idag, vilket gör sitt till. Det kommer att ta en stund att reda ut och få ordning på, men förr eller senare löser det sig. Det gör det alltid, av någon anledning.

Men jag har flera stycken nya böcker. Böcker jag har vill ha, dessutom. Och jag blir verkligen skitglad över paket med okänt innehåll. Att bära hem det här paketet och öppna – ååååh, vad roligt det är. ♥

 

Arkiv
Translate