Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

All right. Det känns som att mitt intresse för the Secret har tagit upp en väldigt stor del av senaste veckans bloggande. Det är förvisso inte dåligt på något som helst vis, men det tar plats och utrymme här på bloggen – en blogg som trots allt är dedikerad till mitt liv med bipolär sjukdom, just.

Därför bestämde jag mig idag för att flytta allt som har med the Secret att göra till en egen blogg. Jag gillar att separera innehållet i mina bloggar – det gör det tydligare för mig och förhoppningsvis lättare för dig som läser. Det blir ett bättre fokus och bara – well, i största allmänhet – bättre. 😀

Detta innebär rent praktiskt att för dig som vill läsa mer om hur jag framöver kommer att skapa mitt liv, så kommer detta att ske på följande adress:

http://eye-c.se

Det är den allra första domän jag köpte och använde till mitt företag. För mig är den förknippad med en hel del mindre trivsamma känslor, så det är bara passande att jag använder den till att förändra min syn på – faktiskt väldigt mycket.

För dig som vill fortsätta läsa om livet med bipolär sjukdom är det bara att hänga kvar här på bipolärbloggen. Här kommer jag att fokusera på min egen, personliga utveckling och mitt tillfrisknande.

Vi ses! =)

Självporträtt

 

Arkiv
Translate