Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Jag orkar inte berätta något särskilt om den, förutom att den var fin. Mer får jag berätta senare, när jag tagit igen mig lite mer. Idag är jag trötthetsbakis efter att ha sovit cirka tio timmar efter 24h vakentid. Jag som ansträngde mig så förskräckligt för att det skulle funka med sömnen omkring begravningen, och misslyckades ganska radikalt. Det är som det är. Så är det med resten också – allt runtomkring. Jag är trött, ledsen, arg, sliten och så vidare. Vissa saker slarvar jag med, annat orkar jag inte. Det får vara så just nu. Så småningom kommer det att bli bättre, och då får jag ta tag i det mesta igen. Men just nu får det vara som det är.

Här är iaf ett axplock av bilder från begravningslokalen. Kistan, blommorna och så.

 

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet