Insamling

Försäkringskassan har dragit ned mitt bostadstillägg med cirka 3 500 kronor i månaden fram till nästa höst. (läs mer här)

 

Stötta mig gärna genom min insamling (Paypal).

 

Tack!SÖKES!!!

Jag vill hyra ett torp eller fritidshus för permanent boende. Det bör vara 2-3 rok, mellan 50-70 km stort, gärna med en inhängnad tomt. Jag är ensamstående och lever med psykisk ohälsa, så det är bra om tomten inte är alltför stor så att jag orkar ta hand om den även i mina sämre perioder. Huset bör vara vinterbonat.

husJag kan tänka mig att bo lite varstans, men här är några ställen som ligger nära till hands:

– utanför Västerås
– Sala med omnejd (Ransta, Möklinta, Sätrabrunn, Tärna mm)
– Tillberga
– Strömsholm
– mot Enköping/Uppsala
– Riddarhyttan/Lindesberg
– Ramnäs
– Norberg
– Arboga

Det skulle uppskattas om el, värme, vatten osv, kan bakas in i hyran.

Maxhyra (går att diskuteras) 6 000 kr/mån.

Om mig:

Ensamstående kvinna, 40 år, delar mitt liv med två katter och en hund, sjukpensionär, har behov av lugn, ro och stillhet och närhet till naturen för att återhämta mig efter många års sjukdom. Mina intressen rör sig omkring fotografi, sömnad, musik, webdesign, bloggande med mera.

Har du, eller känner du någon som har ett ställe för mig att bo på? Kontakta mig gärna – antingen via pm eller telefon 0700 10 25 78 (ring efter 21.00 eller innan 10.00).

DELA DELA DELA!!! Stort tack på förhand! <3

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet