SÖKES: torp/fritidshus att hyra

SÖKES!!!

Jag vill hyra ett torp eller fritidshus för permanent boende. Det bör vara 2-3 rok, mellan 50-70 km stort, gärna med en inhängnad tomt. Jag är ensamstående och lever med psykisk ohälsa, så det är bra om tomten inte är alltför stor så att jag orkar ta hand om den även i mina sämre perioder. Huset bör vara vinterbonat.

husJag kan tänka mig att bo lite varstans, men här är några ställen som ligger nära till hands:

– utanför Västerås
– Sala med omnejd (Ransta, Möklinta, Sätrabrunn, Tärna mm)
– Tillberga
– Strömsholm
– mot Enköping/Uppsala
– Riddarhyttan/Lindesberg
– Ramnäs
– Norberg
– Arboga

Det skulle uppskattas om el, värme, vatten osv, kan bakas in i hyran.

Maxhyra (går att diskuteras) 6 000 kr/mån.

Om mig:

Ensamstående kvinna, 40 år, delar mitt liv med två katter och en hund, sjukpensionär, har behov av lugn, ro och stillhet och närhet till naturen för att återhämta mig efter många års sjukdom. Mina intressen rör sig omkring fotografi, sömnad, musik, webdesign, bloggande med mera.

Har du, eller känner du någon som har ett ställe för mig att bo på? Kontakta mig gärna – antingen via pm eller telefon 0700 10 25 78 (ring efter 21.00 eller innan 10.00).

DELA DELA DELA!!! Stort tack på förhand! <3

Hjälp mig

Hjälp mig att spara ihop pengar så jag kan köpa den hund jag vill ha.

 

Beloppet är valfritt.

 

Stort tack på förhand önskar jag och den hund jag ännu inte träffat, men förhoppningsvis kommer att dela många år framöver med.


Läs mer här.

Translation

Arkiv
Sociala medier
Boksläpp

Framsidan till boken Jaget som inte var mitt | släpps i augusti 2019

 

En berättelse om hur ett barn (jag) inte lär sig hitta och utveckla ett eget Jag.

 

Släpps som e-bok i mitten av augusti 2019.

 

#JSIVM

Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet