Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Ja, jag får nog ändå lov att säga att det varit en bra dag. Jag kom i säng rätt sent igår, tror jag, vilket ledde till att jag kom upp – inte jättesent, men nån timme senare än jag borde. Men jag tänker inte vara ledsen för det. Faktiskt. Så det så. HA! 😛

Min persienn kom upp idag. Som jag trodde var det inte så jättekomplicerat, eller för den delen, särskilt mycket kvar att göra. Jag fixar det ju inte själv, förstås, men jag ringde fastighetsskötarna som kom hit och fluppade upp den på nolltid. Dessutom fick jag hjälp med en skruv som suttit lös i en annan vägg länge. Fastighetsskötare är väldigt bra att ha på det viset.

Bortsett från det har det inte hänt mycket.

rosor

Det som har hänt är att jag har skrivit ett superlångt och extremt intressant blogginlägg på kultural.se, som handlar om hur vi ser och uppfattar sanning i fotografi, hur vi gör på ungefär samma sätt när det gäller verkliga situationer och sammanhang – och så vidare.

Du kan läsa det här.

Var förberedd på att det kan ta en stund. Är man ovan att tänka i såna termer föreställer jag mig (vis av erfarenhet, dessutom) att det kan ta en stund extra att wrap your mind around it.

Arkiv
Translate