Registrerade läsare

Fi fan, jag är helt slut. Nu har jag suttit i princip varje vaken timme i över en vecka, när jag inte varit på dass, ätit eller varit ute med Ella, till att försöka få till det här med att ni ska kunna registrera er för att läsa mina privata blogginlägg – de där jag vill ha lite kontroll på vem som läser.

Shit, vad jag har fipplat. Jag använder ju WordPress, som sagt var – och det finns verkligen biljarder med tillägg som har diverse funktioner, men av någon anledning så har jag inte hittat något som har gjort det jag vill att det ska göra, och inte heller sett ut som jag vill att det ska göra. Jag har provat… jag vet inte hur många tillägg, och inte fått till det. Har det inte varit det ena, har det varit det andra – och jag har blivit sur och grinig. Det slutade ju med att jag efterlyste någon som kunde hjälpa mig.

Men vet ni vad?

Man ska tamejfan inte be om hjälp, för man får ingen.

Så jag har fortsatt sitta och fippla, testa, svära, avinstallera, ominstallera, testa igen… allt.

Och idag. Nu. Nyss. Idag fick jag till det. Jag fick pyttelite hjälp av en jättegammal kompis som inte kan WordPress, vad jag vet, men som däremot kan css och diverse kodande. Han hjälpte mig pyttelite med en grej, och så gjorde jag resten själv. Jag tror att jag fått till allt, inklusive översättningar från engelska av allting, så att det är som jag vill ha det.

Äntligen.

Så nu, gott folk. Nu kan man återigen registrera sig för att komma åt de inlägg jag skriver som handlar om det jag inte vill dela med vem som helst. Den här gången kommer alla registreringar att godkännas av mig (säkerhetsskäl för att slippa spam och diverse dryga attacker av dumma bootar osv), och du kommer att få mail med aktiveringslänk och lite så – så se till att fylla i rättstavat och så. =)

hunted_line

Det är inte heller omöjligt att jag, så småningom, hittar på fler fördelar med att vara registrerad läsare här. Jag har inte riktigt funderat över vad, exakt, men… who knows. Antingen mer innehåll, eller… äsch, jag vet inte. Om du har förslag – let me know! =)

För att registrera dig som läsare, klicka här eller använd länkarna till vänster (under Arkiv) här bredvid.

red_arrow