selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Nu har jag aktivt funderat på och arbetat med att utveckla det här med föreläsning ett tag. Jag har byggt ihop en hemsida för saken, varit nöjd med den, blivit missnöjd med den, och nyss byggt om den.

[column_half]

Jag måste erkänna att jag rent generellt är en ganska otålig person. Har jag väl bestämt mig för att göra något, vill jag helst göra det i förrgår. Men jag har märkt i andra sammanhang, och framför allt med det här, att det faktiskt är rätt bra att tiden hinner gå litegrand innan jag faktiskt går ut och gör en första föreläsning.

Det ger mig nämligen tid att fundera. Dels på innehållet, dels på hur jag ska framställa det, dels att producera det bildmaterial jag ska använda, jag måste ge snubben som ska göra ljudet åt mig tid att göra det, det ska marknadsföras, säljas in, bokas – och så vidare i all oändlighet. Och just det där med att sälja in är lite läskigt, råkar jag ju tycka. Men; jag ska göra som jag gjort tidigare – kasta mig ut i det okända och hoppas på att det inte brister…

[/column_half][column_half_last]

bird_rowMen jag måste också erkänna att det känns väldigt roligt. Igår kom jag dessutom på en helt fantastisk idé. Jag skulle vilja arrangera någon form av festival om psykisk ohälsa. Festival är kanske fel ord att använda – fast ändå inte. Massor med föreläsningar, kanske teaterföreställningar, konstutställningar och andra happenings som har med psykisk ohälsa att göra.

Erkänn att det låter så jävla häftigt!!! =)

Jag tycker att det vore hysteriskt kul att ha min föreläsning med bilder, ljud och allt, på Sigmatorget här i Västerås. Hur kul som helst!

[/column_half_last]