Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Finns det någonting jag går igång på – mentalt, psykiskt, fysiskt.. så är det människor som praktiserar sitt hantverk med skicklighet – och som dessutom har talang för det.

För ett tag sen upptäckte jag dessa två unga snubbar från Kroatien. De kallar sig 2cellos och spelar uppenbarligen cello. Och de spelar det på ett sätt som jag aldrig har hört förut – de gör covers på rock, pop, har spelat med Elton John, men också inom den traditionellt klassiska musikvärlden har de blivit stora namn.

Och det här, kan jag säga, det här är utövande av en konstform på gränsen till gudomligt. Det här kan jag grina över, enbart för att det är så jävla vackert, för att de är så jävla skickliga, för sättet de gör det på…

Jag menar; titta bara själva får ni se.

Här har ni duons youtubekanal, där det finns massor med både ögon- och örongodis.
Ifall att ni vill bli på bra humör 🙂

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet