Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Eller nygammalt. Eller hur man nu vill se det. Nytt för mig, gammalt i gemet.

Jag ska börja äta Litium.

[column_half]

Jag träffade min läkare på psyk idag. Han är ju en för rolig snubbe. När vi hade telefontid förra veckan tror jag det var, var han inte alls inne på att jag skulle upphöra med Lamotrigin. Idag var han det inte heller – till en början… men när jag fortsatte tjata om hur trött jag blir, och att jag sover ungefär 75% av den tid jag normalt sett är vaken, om jag äter högre doser av Lamotrigin (vilket jag behöver, eftersom 50mg inte räcker särskilt långt)… tja, till slut gav han sig faktiskt.

Så. Jag ska ta lite blodprover och grejer, och sen ska jag börja äta Litium. Biverkningarna verkade inte vara så stora eller avancerade, och de som finns verkar ändå gå att kontrollera på hyfsat bra sätt. Jag ska läsa in mig lite mer på den, så jag verkligen vet vad jag ger mig in på… men det ska bli oerhört skönt att slippa tröttheten.

Faktiskt sådär uppfriskande och uppiggande skönt 😀

[/column_half][column_half_last]

beige_d

Om det är någon av er som läser som äter Litium och har bra eller dåliga erfarenheter av den får ni hemskt gärna dela med er.

[/column_half_last]

Arkiv
Translate