Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

För den som inte visste det, använder jag WordPress när jag bygger mina bloggar och hemsidor. WordPress har ju biljarder med olika roliga plugin, bland annat ett som heter Jetpack. Jetpack har en hel rad olika roliga funktioner – till exempel kan man mäta statistik med den.

En av de roliga bieffekterna av denna statistik är att man kan få ett sammandrag av den presenterad på ett lite roligt sätt. Nu har jag valt att göra den publik, så att du också kan se den =)

Klicka här och se mer om hur året här på Eye C : Black and white har varit!

Arkiv
Translate