Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

För den som inte visste det, använder jag WordPress när jag bygger mina bloggar och hemsidor. WordPress har ju biljarder med olika roliga plugin, bland annat ett som heter Jetpack. Jetpack har en hel rad olika roliga funktioner – till exempel kan man mäta statistik med den.

En av de roliga bieffekterna av denna statistik är att man kan få ett sammandrag av den presenterad på ett lite roligt sätt. Nu har jag valt att göra den publik, så att du också kan se den =)

Klicka här och se mer om hur året här på Eye C : Black and white har varit!

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet