Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Förr om åren var nyår alltid den by far jobbigaste tiden på året. Jag visste vad jag hade, men inte vad jag skulle få med det nya året. Varenda nyårsafton hade jag ångest och låg grinandes i timtal innan jag tog mig samman och söp mig full. Delvis tror jag att det berodde på att jag inte visste riktigt vad jag skulle göra på kvällen, men framför allt för att jag var rädd för det nya året.

Det är jag inte längre. Nu har jag dessutom djur, och jag lärde mig för ett gäng år sen att jag ska tillbringa nyårsafton med dem för att de inte ska behöva vara ensamma och rädda när det låter illa därute. En av mina första katter, Saga, låg gömd under skohyllan det första och enda nyår jag var borta, när jag haft djur. Därefter beslöt jag mig för att aldrig lämna dem igen.

Och nu är det dags igen. I och med detta vill jag önska dig ett Gott Nytt År – och vi ses igen 2015! =)

newyear2014_4

Arkiv
Translate