Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Från och med nu kommer man att kunna registrera sig som prenumerant på mina inlägg. Mitt mål med detta är inte prenumerationerna egentligen, utan snarare det faktum att jag kommer att kunna posta vissa inlägg för enbart registrerade. Jag har inte riktigt lyckats klura ut hur jag ska bära mig åt än, men babysteps, gott folk, babysteps… 🙂

Det är nämligen så att en del av de saker som händer i mitt liv behöver och vill jag skriva om, eftersom det här är mitt enda (för tillfället) sätt att ventilera på. Men jag vill inte att alla ska kunna läsa det, vilket också är anledningen till att jag kommer att ta mig friheten att välja vilka som får stanna kvar som prenumeranter eller ej.

Det kommer inte att påverka dig, det är jag ganska säker på. Det är nämligen bara en eller möjligen ett par stycken det gäller, och chansen att just du tillhör dessa en eller ett par stycken är groteskt liten 🙂

Registrera dig och logga in och så kan du göra i spalten längst till höger, under annonserna (alternativt i vänstra spalten till höger).

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet