Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Från utmattad igår, till fullständigt medvetslös i sömnen, till knappt medveten när jag vaknade, till att nu börja känna mig något mer medvetande och kanske till och med vaken och vid liv.

Kanske.

[column_half]

Jag tror inte att jag klarar av att göra något väldigt avancerat idag. I alla fall inte att tänka avancerade tankar. Det återstår att se – kanske om några timmar när jag hällt i mig större mängder te, kanske ätit varm mat och gjort något fysiskt (läs; diskat).

Fast i och för sig. Jag har nog lite saker att göra, när jag tänker efter. Jag ska ta och skriva ihop en idé som jag och en kompis funderar på. Eventuellt (om jag orkar) ska jag iväg och besöka ett asylboende och prova på att äta lite olika mat. Det vore otroligt roligt, men som sagt var.. det beror lite på hur pigg och alert jag är.

Därför tänker jag nog börja med att leka död ett tag till. I mitt fall innebär detta att sitta framför datorn och glo på en tv-serie utan att behöva tänka aktivt. Alls.

Så. Jävla. Skönt.

 

[/column_half][column_half_last]

oblivion

[/column_half_last]

Arkiv
Translate