Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

… fast det är knappt.

Den här värmen tar kål på mig. Fi fan, vad jag avskyr somrar med den här sortens värme. Jag fattar inte hur man kan uppskatta och njuta av det här.

Jag ville mest bara säga att jag faktiskt fortfarande lever och inte har gått och dött. Och att jag har åtminstone ett kommande inlägg jag går och funderar på. Jag tror att det kommer att bli spännande – främst för mig, kanske, men förhoppningsvis för er också 🙂

flower-ish_line

För tillfället tänker jag dock bara säga godnatt och försöka ta mig i säng. Eller nej, i soffa är mer med sanningen överensstämmande just nu. Det är 30 grader varmt i mitt sovrum, så jag sover i vardagsrummet med balkongdörren på vid gavel. Och med en golvfläkt som står och sprutar luft. Och damm.

Well.

Återkommer senare med mer innehållsrikt innehåll! ^^

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet