Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Jag skrev i en dagbok i ett community där jag hänger en del, som ett litet livstecken på att jag lever och att jag har en hel del att fundera över just nu och att det är därför jag är så frånvarande online.

Det fick mig att inse att det är ungefär därför jag inte har behov av att skriva här heller så mycket under vissa perioder. Det är perioder när jag mår rätt bra och inte har en massa skit att spy ur mig.

Så.

Märker ni att antalet inlägg här på bloggen minskar kan ni utan alltför stora tvivel anta att det beror på att jag mår ganska bra 🙂

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet