Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag skrev i en dagbok i ett community där jag hänger en del, som ett litet livstecken på att jag lever och att jag har en hel del att fundera över just nu och att det är därför jag är så frånvarande online.

Det fick mig att inse att det är ungefär därför jag inte har behov av att skriva här heller så mycket under vissa perioder. Det är perioder när jag mår rätt bra och inte har en massa skit att spy ur mig.

Så.

Märker ni att antalet inlägg här på bloggen minskar kan ni utan alltför stora tvivel anta att det beror på att jag mår ganska bra 🙂

Arkiv
Translate