På gång

Jag har börjat fundera lite mer seriöst och allvarligt på det här med att föreläsa om mitt liv som bipolär. Har pratat med min gamle mentor från några år tillbaka när jag fortfarande drev mitt företag, och bubblat lite om hur, vad, när och varför. Typ. Har pratat lite smått med ett par andra människor, varav den ena från min tid som företagare.

Har gjort en liten marknadsundersökning som man kan fylla i, om man har något att säga.

Det känns som att.. tja, det börjar hända nån enstaka grej. Kommande operation så småningom, funderingar om jobb och egen verksamhet… studier, icke att förglömma.

Jag är ofokuserad just för ögonblicket, men jag ville säga något om marknadsundersökningen, iaf 🙂

Utöver det kan jag säga att jag har blivit av med mensvärksbältet, till fördel för ischiasnerven på vänster sida. Min vänstra skinka känns som att den har EN pytteliten punkt mitt i som krampar av bara helvete, och det gör ont ända ner i smalbenet/vaden. Det går inte att sitta, ligga, stå eller gå. Man blir något begränsad av det, kan jag upplysa om – ifall att nån hade missat det. Satan i gatan, vad obekvämt det är.

Well. Jag ska gå och laga mat. DU kan få fylla i marknadsundersökningen innan du gör något annat 🙂 Jättetack i förskott! <3

Categories: