selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Det är nästan så man – till och med jag – trasslar in sig i den där titeln 🙂 men det finns en poäng med det.

Jag har nog i hela mitt liv velat skriva en bok av något slag. Ja, helst skönlitteratur med nån ung tjej eller kvinna som är precis som jag, som är bokens huvudperson och hjältinna. Ni vet 🙂

Vid ett antal tillfällen har jag funderat på att skriva någon form av självbiografi. I mina än så länge förhållandevis unga år (tid är relativt) har jag varit med om en del, och det finns material att hämta av – min mamma helt på egen hand är material till minst en egen, tjock bok.

Nån gång emellanåt får jag ett ryck och tänker att nu.. NU ska jag ta och skriva den där boken jag vill klämma ur mig. Och börjar, det gör jag. Men jag kommer aldrig längre än till kanske ett stycke på första sidan.

Som till exempel nu, när jag fått för mig att jag ska skriva en e-bok. En med arbetsnamnet Ett år med bipolär sjukdom, och som jag tänker mig ska handla om min tid från den 23 februari (när jag fick diagnosen) förra året fram till nu.

Och det är där titeln på detta inlägg kommer in. Att skriva om att skriva om. Det är ju precis det jag gör nu 😀

Håll tummarna för att jag faktiskt får arslet ur och gör det. För i så fall är ju ni givetvis de första som får tillgång till den. 🙂