Om allmän panik pga mediciner.

Idag vaknade jag supertidigt. Jag har ju strulat med sömnen i några dagar, och nu hade jag hoppats på att få sova åtminstone hyfsat länge idag. Tji fick jag. Lade mig runt halv två igår, varpå jag hade alla djuren i sängen. Molly, den nya kissebebisen som bor härhemma sen två veckor tillbaka, kröp in under täcket och ålade sig upp och ner längs sidan på mig. Hon fick också för sig att hon skulle attackera min hand och mörda den. När hon var färdig med sitt, låg jag och kramades med Ella ett tag (hunden). Där nånstans somnade jag. Och vaknade kvart i sju i morse. Hade en tid hos min husläkare strax innan två, så jag gick inte och lade mig igen. I stället satt jag och halvslumrade rätt länge i köket.

Jag upptäckte också att mina Lamotrigin var slut. En viss panikartad känsla infann sig, eftersom jag råkar veta att de inte är helt lätta att få tag på. Ringde sjuksköterskan jag träffade förra veckan och pratade lite om saken. Vi kom fram till att jag skulle se om jag kunde hitta det på något apotek i stan, och sen höra av mig igen. Pratade också lite om det här med mina sömnproblem som jag fått nu igen. Inte lika illa som i vintras/våras, men ändå.

Som tur var, fick jag tag på Lamotrigin. Jag hade två recept; ett recept på ett mindre antal, och ett recept på ett större antal. Det fanns bara det mindre antalet, så jag tog en sån. Dessutom upptäckte jag att man numer (!) kan beställa receptbelagda mediciner på apoteket.se. I had no idea. Jag är sällan inne på den sidan, och förut kunde man bara handla receptfritt (men det är åratal sen jag gjorde det). Men nu tänker jag att det är himla smidigt, eftersom man kan beställa dem direkt hem, och slipper åka runt som en galning och försöka hitta på diverse olika apotek. Hur jäkla bra som helst.

Sen har jag ju varit hos min husläkare också. Det gick över förväntan, och jag lovar att berätta allt om det så småningom när jag vet lite mer.

Nu är klockan dock över midnatt, och jag har varit vaken sen innan sju i morse. I morgon, hyfsat tidigt, kommer mitt boendestöd för att planera och diskutera hur det ska se ut. Måste komma upp i tid, så jag inte ser helt nyvaken ut, så jag tänker pallra mig ut med en sista kissrunda för Ella, sen ska jag faktiskt ta och lägga mig.

Gonatt på er så länge =)