Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag befinner mig nu i Göteborg. Jag och Ella tog tåget igår, vilket var ett större äventyr än väntat eftersom vi blev över två timmar försenade på grund av ett fel på skärmar, eller hur det nu var. Alla tåg i hela Västsverige stod still, i alla fall. Högst irriterande var det.

Nu var det dock inte tågresan jag tänkte skriva så mycket om, utan ett par andra saker. Det var tänkt att jag idag skulle fika med en tjejkompis här i Göteborg, men det blev inställt. Det var också eventuellt så att jag skulle åka och titta på platsen för det bröllop jag ska gå på i morgon, och dessutom fotografera på. Nu blev det inte så heller, och jag måste säga att det faktiskt varit väldigt skönt. Jag har mest gått runt och lallat hela dagen, och pysslat lite med utsmyckning av de kläder jag ska ha i morrn. Så har det också varit en hel del samtalande med snubben jag och Ella bor hos. Dessutom tycker han att det är så trevligt att vara ute med en hund, så han har tagit hand om alla promenader hela dagen. Lyx, säger jag. =) Dels har jag inte behövt gå ut med henne (och gå vilse), utan jag har också fått lite ensamtid – och ni anar inte vad DET har varit värt mycket. Tid att hinna tänka lite, vara ensam och bara vara. Hur skönt som helst.

Sen är det en sak till som är väldigt trevlig. Jag har börjat äta höjd dos av Lamotrigin – nu äter jag 2x50mg per dag. Började för nån dag sen, och jag börjar märka skillnad. Nu vet jag inte om det beror på att jag inte är hemma, det är roligt och spännande att vara i en annan stad och så vidare, men jag tycker att jag känner mig lite gladare och mer uppåt sådär i största allmänhet. Piggare dessutom.

Så håll för all del varenda tumme ni har för att det fortsätter så, och håller i sig på ett stadigt vis.

NU, däremot, ska jag först gå på dass, sen ska jag faktiskt ta och sova. Ska upp om sex timmar så det börjar bli dags. 🙂

Sov gott så länge! <3

Arkiv
Translate