Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

I morgon åker jag till Göteborg för att gå på en väns bröllop. Vi har inte träffats sen jag fyllde 30, så det ska bli väldigt roligt att träffa honom. Som vanligt började jag planera vad jag ska ha på mig, vad jag ska ta med mig osv, för ungefär en vecka sen. Jag visste sen innan på ett ungefär vad jag tänkt mig, men så är det ju det där med att komma sig för. Jag sydde en överdel häromdagen, och nu ska jag sy ett par byxor jag ska ha med mig. De är tillklippta, och jag hade tänkt att jag skulle sy dem igår – men det gjorde jag inte. Därför måste jag sy dem idag, när mitt boendestöd har gett sig av. Hon är här just nu och städar och putsar för fullt 🙂

Så. Som vanligt är jag alltså ute i sista minuten, och jag slår vad om att det kommer att bli stressigt i morrn, OCH att jag kommer att glömma hälften av det jag känner att jag nödvändigtvis vill ha med mig.

Men jag har också tänkt som så att det blir vad det blir. Jag tänker inte gå runt och bli knäckt för att jag har glömt det eller det. Synd om jag glömmer tandborsten, men det är ett problem som går att lösa i så fall. Värre blir det om jag t ex glömmer byxorna eller överdelen eller nåt annat som är kritiskt för att jag inte ska behöva gå näck. XD

För övrigt ska jag idag ta och höja dosen Lamotrigin. Jag var tvungen att räkna tabletterna jag har kvar för att se till så att de räcker tills jag får pengar och kan hämta ut nya. Men från och med idag räcker de ganska precis i tio dagar om jag tar 50mg två gånger om dagen. Har bestämt mig för att dela dosen Venlafaxin också, så att det blir utspritt över dygnet, det med. Det ska bli väldigt intressant att se om det blir någon märkbar förändring – håll tummarna, för tusan =)

NU däremot ska jag ta och bädda rent i min säng. Har tvättat idag, och har balkongen och vardagsrummet fullt med ren tvätt som hänger på tork. Trots att jag bor i lägenhet är det trevligt att kunna torka kläderna utomhus så de får den där somriga doften, ni vet. Så får man hoppas att det inte blåser alltför mycket, eftersom jag inte vill att kläderna ska blåsa ner på mitt ostädade och jordiga balkonggolv. ^^

Puss på er så länge! <3

Arkiv
Translate