Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Idag vaknade jag på helt fel sida. Sov betydligt längre än jag tänkt, och vaknade således en halvtimme innan mitt boendestöd dök upp. Var sådär trött i skallen, som det känns när man inget hellre vill än att gå och lägga sig igen och sova till känslan försvinner. Det var inget speciellt som var dåligt, bara.. dåligt.

Sen fick jag ett väldigt skumt mail från den person jag ska sova hos när jag åker ner till Göteborg nästa vecka för att gå på bröllop. I mailet stod det ungefär att vänskap är sånt man odlar och tar hand om för att skörda frukterna av det, inte slå av eller på som på en strömbrytare. Jag blev väldigt förvirrad och undrade vad fan det handlade om. Det vet jag fortfarande inte. Känslan jag fick var iaf väldigt panikartad och jag sjönk direkt några mil eller så. Folk fattar fan inte vad de håller på med när de kläcker ur sig saker hur som helst utan förklaring. Jag misstänker att de flesta bipolära håller med om att vad som helst, minsta lilla kommentar, kan göra att man sjunker kraftigt och rejält utan förvarning.

Tack och lov har jag en god väninna som jag pratade med lite senare, som hardcore-peppade mig och därefter har det gått bättre och bättre. Till exempel så var jag in på internetbanken för att skaffa kontoutdrag till min handläggare på soc, och då hittade jag lite pengar som låg och skräpade på ett annat konto än kortkontot. Hur glad jag blev? Väldigt. Det innebär att jag inte behöver vara pank på en stund eller så i alla fall.

Ville mest bara skriva av mig lite idag. Nu ska jag äta, titta på Supernatural, sen ge mig ut med Ella.

Ha en fin kväll, ni alla 🙂

Arkiv
Translate