Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Pratade just med min läkare på Affektiva. Samtalet handlade om Ergenylen och den extremt dumma biverkningen som får mina fötter att svullna till groteska, oigenkännliga blobbar, samt sömnen. Jag har ju gått utan några veckor nu, och det har blivit bättre, men inte bra med svullnaderna. Nu ska jag byta preparat, men jag kommer inte ihåg vad det heter, så jag får berätta det sen när jag hämtat ut det från Apoteket.

Har inte tid att skriva mer nu; ska röka färdigt, sen hoppa in i duschen och göra mig klar för dagens arbetsträning. Jag kom aldrig iväg igår, eftersom jag lade mig vid sex på morgonen för att sova ett par timmar. Min kompis ringde och väckte mig, men jag har inga minnen av vårt samtal, och vaknade till liv runt halv tolv i stället. Mycket skumt, och jävligt drygt. I det läget är det tur att det är arbetsträning och inget annat.

Men nu måste jag skynda mig!

Laters! =)

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet