Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jag är rätt trött. Faktum är att jag är så trött att jag verkligen har grus i ögonen och inte riktigt ser klart och tydligt. Har suttit och porrsurfat hus i Uppland. Helst i Uppsala, eftersom det är där jag vill bo, men också i Tierp, Östhammar och andra småorter.

Fast jag har en uppgift idag. Jag lovade mig själv att sy en tröja innan jag går och sover. Nu sitter jag här, 02.08, och funderar på om jag ska göra det innan jag går och lägger mig. Jag borde inte. Och jag gör det nog inte. Men fan.. jag borde ändå.

Jag får skylla det att jag ännu inte gjort det, på att den här veckan har varit otroligt varm. Inte överdrivet, men tillräckligt för att man (läs; jag) inte ska orka göra så mycket. Dessutom har det blivit jävligt varmt i min lägenhet. Jag klippte tyget till den tidigare i kväll, och var helt svettig när jag var klar. Bara en sån grej, liksom. Vem orkar sy om dagarna då?

Nej, jag är jättetrött, och jag ska nog ta och lägga mig.

Men jag känner mig kluven och sugen på vakentid ändå. Jag vet att jag med all största sannolikhet kommer att sova skitlänge i morrn, bara för att klockan är så mycket nu.

Bläh.

Arkiv
Translate