Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Idag gick jag till min andra dag på arbetsträningen. Det är ju varannan dag, såhär i början, för att ge möjlighet att ta igen sig emellan. Igår var jag helt jävla slut, kan jag säga. Herregud, så trött jag var. Satt och slumrade nästan hela dagen, och blev (såklart!) piggare framåt kvällen/natten. Vaknade dessutom med en huvudvärk som inte var av denna värld. Spänningshuvudvärk som kan få mig att kräkas om den är tillräckligt illa. Och nej, det är inte migrän. Jag har varit hos min husläkare på grund av den, och tydligen kan man kräkas av spänningshuvudvärk också. Idag var jag i alla fall tvungen att gå hem tidigare på grund av huvudvärken. Jag hade början till huvudvärk när jag vaknade, men den gav inte med sig trots tabletter, och sen blev den bara värre. Och här hemma har jag mest bara suttit och slumrat. Igen. Lite smått tröttsamt, kan man väl säga..

Arkiv
Translate