Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Idag är första dagen att arbetsträna. Jag har inte sovit särskilt bra. Vet inte riktigt när jag kom i säng – runt halv två, tror jag. Var fruktansvärt stel i axlarna, så jag var inkletad med tigerbalsam för att förhoppningsvis kunna slappna av. Det gick, till slut. Har vaknat ungefär en gång i timmen sen fyra eller så, och tog mig upp vid åtta. Nu är klockan snart tio, och jag har kedjerökt, duschat, tvättat och borstat håret. Nu ska jag klä mig och ta ut hunden innan jag börjar ge mig av.

Jag tror att jag har sagt att det innebär ett stort projekt för mig att ta mig upp, vakna och göra mig klar innan jag ska iväg, när det är så pass länge sen jag jobbade. Det, i kombination med min sömn, ger onekligen och uppenbarligen ett behov av arbetsträning.

Måste ta och sätta fart nu.

Wish me luck!? Jag rapporterar senare idag 🙂

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet