Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Jaha. Nu är klockan rätt sent på kvällen. Har inte skrivit tidigare, eftersom jag haft fullt upp hela dagen. Först med att komma upp och iväg, sen att komma hem och försöka landa i nån timme, därefter för att ge mig iväg på fikaträff på RFSL Västmanland och för att informera ett par landstingsmänniskor om just min och min bästa kompis underspår inom RFSL. Intressant diskussion blev det.

Så hur var arbetsträningen, dåh?

Jo. I mina ögon är det väldigt tydligt att det är just arbetsträning och inget annat. Det är inte ett riktigt jobb. Det första vi gjorde när jag var på plats, var att prata om arbetstider, och vi kom överens på en gång. De verkar väldigt flexibla, så, och det känns bra. Jag kommer att börja nu i två veckor med att jobba måndag, onsdag och fredag mellan 11 till 15.00. Fyra timmar per dag, alltså. Första dagen efter detta, kommer vi att utvärdera och se hur det funkar, och om jag kan tänka mig att börja lite tidigare, eller om vi ska göra om tiderna på något annat sätt.

Arbetsuppgifterna är väldigt enkla. Det handlar om att pricka av på fakturor, och sedan sortera in manus efter författare i bokstavsordning, och därefter in i ett bibliotek. Väldigt kortfattat, i alla fall 🙂

Nu är jag jättetrött och dessutom hungrig, så det blev en kortvarig rapport som ska efterföljas av mat och ett eller ett par avsnitt av en tv-serie =)

Arkiv
Translate