Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Igår eller inatt eller när fasiken det var, fick jag för mig att efterlysa folk som bloggar eller twittrar om bipolär sjukdom, över Twitter. Föga anade jag vilken respons jag skulle få. Har fått svar från ett rätt stort antal personer, och har fått cirka 20 nya följare på köpet. Who’d have thought? De flesta undrar varför jag vill få kontakt, och helt ärligt är jag inte riktigt säker själv.

Men på det stora hela kan jag väl säga såhär;

Jag är intresserad av att lära känna fler människor med bipolär sjukdom. Jag är intresserad av att veta hur dessa människor hanterar sin sjukdom, de känslosvall och svängningar som kommer av den, hur de hanterar sjukdomen i relation till jobb, relationer och så vidare. Dessutom vill jag gärna ha en bloggroll här på min blogg, liksom eventuellt en Tweet-widget om bipolär sjukdom.

Så. Alla ni som har svarat på min twitter-request, och ni som inte svarat men läser det här ändå – ta jättegärna kontakt genom kommentarer, e-post eller Twitter. Jag vill jättegärna få kontakt och utbyta kunskap och erfarenheter om hur i helvete man bär sig åt för att vara bipolär på ett vettigt sätt.

Tack snälla! <3 <3 <3

Arkiv
Translate