selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Har precis pratat med min läkare på Affektiva. Vi har kommit överens om att på grund av mina stackars fötter som svullnat så vansinnigt, så ska jag göra ett uppehåll med Ergenylen och se om det blir bättre. Blir det bättre, då vet vi att det beror på Ergenylen och kan då fundera på att sätta in en annan stämningsstabiliserande medicin. Blir det inte bättre, ska jag ta och boka tid hos min husläkare så att han får titta på det.

Får också nya Imovan utskrivna idag, så att jag får sova ordentligt. Nu blir väl kanske det också bättre i och med att jag slutar med Ergenylen, men ändå. Det lär ju knappast skada, i alla fall.

Ville bara skvallra om det. =)