Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Har precis pratat med min läkare på Affektiva. Vi har kommit överens om att på grund av mina stackars fötter som svullnat så vansinnigt, så ska jag göra ett uppehåll med Ergenylen och se om det blir bättre. Blir det bättre, då vet vi att det beror på Ergenylen och kan då fundera på att sätta in en annan stämningsstabiliserande medicin. Blir det inte bättre, ska jag ta och boka tid hos min husläkare så att han får titta på det.

Får också nya Imovan utskrivna idag, så att jag får sova ordentligt. Nu blir väl kanske det också bättre i och med att jag slutar med Ergenylen, men ändå. Det lär ju knappast skada, i alla fall.

Ville bara skvallra om det. =)

Arkiv
Translate