Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Igår hade jag en rätt dålig dag. Hade sovit ordentligt, men var ändå låg hela dagen. Dessutom hade jag nån dag innan fräst ifrån åt pappa, som sin vana trogen ringde för att höra hur det går med sömntabletterna. Han kan verkligen inte låta bli att höra av sig med max två dagars mellanrum, och jag blir tokig på karln. Jag älskar min pappa, make no mistake, men jag skulle känna mig betydligt gladare på honom om han kunde låta bli att lägga sig i så förskräckligt.

I vilket fall. Jag tillsammans med en kompis håller på att arrangera en större fest tillsammans med RFSL (ingen av oss är dock homosexuell, utan tillhör en annan av deras grenar), och jag har tagit på mig informationsdelen tillsammans med en fotoutställning till vilken vi ska locka ett flertal fotografer inom just den här grenen. Och just för ögonblicket känner jag hur allt växer och blir väldigt, väldigt roligt. Fast jag tror också att jag inte kan ta på mig att göra fler saker än så (speciellt med tanke på att jag också ska börja arbetsträna OCH vill flytta till Uppsala). Det här är sånt jag tycker är skitkul att hålla på med, så jag hoppas att det kan ge mig något positivt på längre sikt än i morgon, typ.

Äsch, vad fasiken. Jag hade tänkt skriva lite längre om det här, men jag blev just akut superhungrig. Måste nog ta tag i det.

Arkiv
Translate