Förstasidan

Jag har bloggat om livet med bipolär sjukdom (typ II) sedan strax efter att jag fick min diagnos. Livet är onekligen en resa, och för tillfället befinner jag mig på en rätt bra plats.

 

Häng gärna med och läs om hur jag hanterar – det mesta, faktiskt. 🙂

 

/Malinka P.

Idag har jag träffat mitt personliga ombud första gången. Hur trevligt som helst. Jag hade skrivit en lista på grejer jag ville ta upp, och vi gick igenom dem allihop. Ja, vi pratade lite annat också – jag berättade lite kortfattat om mitt liv och hur det sett ut.. men mest om sånt jag vill och behöver ha hjälp med.

Och vet ni vad? Jag tror att hon kommer att kunna hjälpa mig med hela min lista, i princip! Nu består den inte av jättemånga saker, men sånt som har legat och pressat på ett tag och känts jobbigt att ta tag i.

Jag är jävla asnöjdast. =)

Arkiv
Translate