Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Idag har jag träffat mitt personliga ombud första gången. Hur trevligt som helst. Jag hade skrivit en lista på grejer jag ville ta upp, och vi gick igenom dem allihop. Ja, vi pratade lite annat också – jag berättade lite kortfattat om mitt liv och hur det sett ut.. men mest om sånt jag vill och behöver ha hjälp med.

Och vet ni vad? Jag tror att hon kommer att kunna hjälpa mig med hela min lista, i princip! Nu består den inte av jättemånga saker, men sånt som har legat och pressat på ett tag och känts jobbigt att ta tag i.

Jag är jävla asnöjdast. =)

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet