Stötta mig

Jag ägnar mycket tid åt att blogga på ett flertal bloggar, om saker som är viktiga för mig.

 

Om du tycker att det jag skriver om är viktigt, stötta mig gärna genom att donera en slant.

Har precis varit på Apoteket och hoppats på att det skulle ligga ett recept på sömntabletter och vänta på mig där.

Gjorde det?

Inte ett endaste jävla recept. Helvetes jävla skit. Det här skulle lätt få mig att bryta ihop, känner jag, om jag anstränger mig lite. Hur i helvete har de tänkt dig att det här ska funka? Jag orkar inte hålla på såhär längre. Jag orkar inte inte sova, jag orkar inte sova med 36 timmars mellanrum, jag orkar inte inte ha en åtminstone hyfsat normal dygnsrytm…

Jag blir fanimej galen. På riktigt. Det här skulle kunna få mig att ge mig av upp till psykakuten och be dem ge mig nåt att sova på. Undrar om det skulle funka.

Nån som har nåt tips? Jag börjar bli desperat, och jag börjar se nätterna med viss skräck, kan jag säga.

0 Responses to Men helvete, då!

  • Psykakuten pronto! Så där ska du inte behöva ha det en minut till. Sen får du se till att de slussar dig vidare till öppenvården så du kan få recept utskrivet.

    • *skrattar*

      Där var det ord och inga visor, minsann. Tja, jag får väl försöka pallra mig iväg till psykakuten under dagen/kvällen, dåh. Jag hade ändå tänkt ringa till rådgivningen på Affektiva i morgon, så att de får (återigen) ta upp detta med min läkare där. Men det känns ju onekligen jobbigt att hålla på och vänta hela tiden.

      Tack för kommentar – det värmer! 🙂

Translate
Arkiv
Coolast i stan

optio | Hela Sveriges förvaltarenhet