selfie 2020

Det här är min blogg om att leva med diagnosen bipolär sjukdom, typ II. Min blogg är mer dokumenterande och reflekterande än något annat.

 

Jag hoppas att du hittar något du gillar.

 

Mvh,
Sonya Malinka Persson

Translate
Arkiv

Har precis varit på Apoteket och hoppats på att det skulle ligga ett recept på sömntabletter och vänta på mig där.

Gjorde det?

Inte ett endaste jävla recept. Helvetes jävla skit. Det här skulle lätt få mig att bryta ihop, känner jag, om jag anstränger mig lite. Hur i helvete har de tänkt dig att det här ska funka? Jag orkar inte hålla på såhär längre. Jag orkar inte inte sova, jag orkar inte sova med 36 timmars mellanrum, jag orkar inte inte ha en åtminstone hyfsat normal dygnsrytm…

Jag blir fanimej galen. På riktigt. Det här skulle kunna få mig att ge mig av upp till psykakuten och be dem ge mig nåt att sova på. Undrar om det skulle funka.

Nån som har nåt tips? Jag börjar bli desperat, och jag börjar se nätterna med viss skräck, kan jag säga.